Oproep: foto's vanuit de hoogte!

Vanaf januari 2018 gaat de toren van de Kathedraal voor 2 jaar dicht en wordt hij gerestaureerd. Om nog een laatste keer van het uitzicht vanuit de Kathedraaltoren te kunnen genieten, roepen we al onze torenbeklimmers op om ons hun mooiste foto's te bezorgen.

Mensen die reeds de Kathedraaltoren beklommen, kunnen het beamen. Het is moeilijk om daarboven je camera onbenut te laten.

Graag roepen we alle torenbeklimmers op om hun mooiste foto('s) met ons te delen.

Hoe doe je dat?

• Deel je foto op onze Facebookpagina via de functie 'schrijf iets op deze pagina'.
  • Of plaats je foto op jouw Facebook of Instagram met de hashtag #klokkentorenAntwerpen.
  • Zorg ervoor dat je het bericht op Facebook 'openbaar' plaatst en/of dat je Instagram-account niet privé staat, anders vinden we de beelden niet terug

Welke foto's?

Zowel vergezichten vanop de toren, als luchtfoto's van het Vleeshuis en beelden van de klokken(gieterij) in Museum Vleeshuis zijn welkom. Hoe origineler, hoe liever.

Fotoalbum

Bezorg ons jouw foto's voor 10 november. Wij maken van de ingezonden foto's een mooi album op onze Facebookpagina.  Voel je vrij om vrienden en kennissen uit te nodigen jouw foto in dit album te liken. Wie weet krijg je wel de meeste likes?