Oproep museumnacht 2017: de opsluiting

4 groepen worden 24 uur lang opgesloten in 4 musea. Een van die musea is Museum Vleeshuis. Doel? Een toonmoment van 20 minuten uitwerken.

Ben je jong, creatief en heb je zin in een uitdaging? Schrijf je dan in voor 'de Opsluiting'!

De opsluiting

24 uur voor Museumnacht worden 4 groepjes opgesloten in 4 verschillende musea, waaronder Museum Vleeshuis. Samen met een professionele coach boks je een toonmoment van 20 minuten in elkaar. Het resultaat van deze artistieke marathon wordt aan het grote publiek voorgesteld tijdens Museumnacht.

Gezocht

Creatievelingen (acteurs, muzikanten, dansers, beeldende kunstenaars, videokunstenaars, ...) tussen 16 en 30 jaar die zin hebben om in groep een korte voorstelling te maken. Je kan je alleen inschrijven of als groep (maximum 10 personen).

Inschrijven

Inschrijven kan online via de website van Fameus. Deadline om in te schrijven is 24 april 2017.