Kiezen en keuren in Museum Vleeshuis

We ondergingen in maart 2018 een facelift en maakte hierbij belangrijke keuzes. Welke keuzes? Ontdek het in een rondleiding in de nieuwe opstelling of achter de schermen.

Museum Vleeshuis | Klank van de Stad onderging in maart 2018 een facelift en maakte hierbij belangrijke keuzes. Tijdens geanimeerde rondleidingen krijg je te zien over welke keuzes het gaat. Er zijn zowel rondleidingen in de nieuwe opstelling als achter de schermen.

Bovendien kan je je stem uitbrengen voor het muziekinstrument dat volgens jou het absolute topstuk van het museum is.

• Je kan kiezen uit twee verschillende rondleidingen: een rondleiding door de nieuwe opstelling of een rondleiding achter de schermen
  • start van de rondleidingen om 10.30 uur, 12 uur, 13.30 uur en 15 uur
  • gratis
  • reserveren kan tot 22 april telefonisch via 03 292 61 01 (je kan telkens kiezen uit 1 van beide rondleidingen)