Studiedag rond het historische klavecimbel van J.D. Dulcken, 1747

Op 10 februari organiseert de Vlaamse klavecimbelvereniging een studienamiddag rond het historische klavecimbel van J.D. Dulcken uit 1747. Gastdocent is niemand minder dan de Vlaamse klavecinist Korneel Bernolet.

Conservator van het Vleeshuis, Timothy De Paepe, zal een korte toelichting geven over het instrument. Aansluitend zal Korneel Bernolet - docent aan het Koninklijk Conservatorium Antwerpen - een masterclass verzorgen voor leerlingen klavecimbel vanaf de middelbare graad en afsluiten met een recital.

Er kunnen maximum 6 leerlingen actief deelnemen aan de masterclass.

Luisteraars zijn vanzelfsprekend van harte welkom!

• 13.30 uur: korte duiding Timothy De Paepe + masterclass Korneel Bernolet
  • 15 uur: pauze
  • 15.30 uur: masterclass
  • 17 uur: pauze