Hoe boek je een rondleiding?

Vanaf 2 november reserveer je anders

Vanaf 2 november 2020 wijzigt de manier waarop je een rondleiding in het Museum Vleeshuis reserveert. Vanaf die dag boek je via het platform Experience Antwerp. Via dat platform kan je verschillende producten gelijktijdig aankopen. Zo kan je naast de rondleiding ook meteen je toegangstickets voor het museum aanschaffen.

Alle reeds gereserveerde rondleidingen gaan door zoals gepland, aan de oude voorwaarden. Uiteraard onder voorbehoud van de geldende corona-maatregelen.

Tarieven

Tarieven voor reservaties vanaf 2 november 2020 en voor rondleidingen die plaatsvinden in 2021:

• € 105 (prijs gids, administratiekosten inbegrepen)
  • Toegangstickets voor het museum koop je apart aan. Kijk op Praktische info.

Voor schoolgroepen gelden onderstaande tarieven:

• € 90 (prijs gids, administratiekosten inbegrepen)
  • Toegang tot het museum is gratis voor schoolgroepen

Voor de rondleiding klavierklanken, concerten, rondleidingen van minimaal 2 uur, e.a. kunnen andere tarieven gelden. Kijk op Wat is er te doen.

Tijdelijke onderbreking van de reservatietool

Tussen 30 oktober en 1 november kunnen er, omwille van de overgangsperiode, tijdelijk geen reservaties voor rondleidingen worden gemaakt.

Meer informatie op www.visitantwerpen.be/nieuwewerking.
Heb je vragen? Contacteer Experience Antwerp via info@experienceantwerp.be